choreografie

2020/2021


Er zijn wekelijks en maandelijks choreografielessen te volgen:

Alegrías - wekelijkse lessen (dinsdagavond)
Garrotín met hoed - maandelijkse lessen (weekend)
Seguiriyas - maandelijkse lessen (weekend)

Voor deze lessen is minimaal 4 jaar danservaring gewenst.

Alegrías de Cádiz (min. 4 jaar ervaring)
dinsdag 19.45 - 21.15

In deze palo is de levendigheid en energie van de mensen uit de provincie Cádiz goed voelbaar: Ritmisch, speels en vol onverwachte wendingen. We blijven weg van schoolse 'pasjes' en gaan op zoek naar eigenheid en muzikaliteit.
Wie het leuk vindt om op het podium te staan kan aan het einde van het lesjaar schitteren tijdens de eindvoorstelling(en).
De lessen kunnen goed worden gecombineerd met de voorafgaande techniekles.

lesdagen en tarieven: 

Blok II - 26 januari t/m 30 maart
€195 (10 lessen van 1,5 uur)

Blok III - 6 april t/m 29 juni
€195 (10 lessen van 1,5 uur)
Nadere informatie volgt.

Lees ook de algemene voorwaarden.

Bekijk in de video hieronder de Alegrías waarmee Tamar in de prijzen viel tijdens het Concurso Internacional de Flamenco Puro in Jerez!

MAANDELIJKSE LESSEN - hoe het werkt:
Één keer in de maand volg je een intensief lesweekend waarin wordt gewerkt aan een doorlopende choreografie. Aan de hand van de betreffende palo -stijl- wordt dieper ingegaan op techniek, expressie en basiskennis (zang, compás, geschiedenis, e.d.).  
De overige weekends kunnen leerlingen elke zondag van de studio gebruik maken om zonder docent het materiaal door te nemen. Eventuele vragen of moeilijkheden worden dan weer in het volgende lesweekend aangepakt.

Doordat leerlingen het hele jaar door zelf actief het lesmateriaal onderzoeken en uitwerken, wordt zichtbaar vooruitgang geboekt op gebied van techniek, uitstraling en algemene flamencokennis. Wie het leuk vindt om op het podium te staan kan aan het einde van het lesjaar schitteren tijdens de eindvoorstelling(en).

Palo: Garrotin met hoed (min. 4 jaar ervaring)

Maandelijks lesweekend:
zaterdag & zondag 15.30u - 18.00u 


Lesdagen 2021 (onder voorbehoud)
23 & 24 januari
20 & 21 februari
20 & 21 maart
24 & 25 april
29 & 31 mei
juni: in overleg

Oefendagen buiten de lesweekends (optioneel):
Elke zondag van 15.45u - 17.00u.

Kosten:
Blok 1 - september t/m december: €280
Blok 2 - januari t/m maart: €210
Blok 3 - april t/m mei: €210

Lees ook de algemene voorwaarden.

Palo: SEGUIRIYA (min. 4 jaar ervaring)

Maandelijks lesweekend:
zaterdag & zondag 15.30u - 18.00u

Lesdagen 2021 (onder voorbehoud)
30 & 31 januari
27 & 28 februari
27 & 28 maart
1 & 2 mei (= lesweekend van april!)
29 & 30 mei NB: les van  12:30 - 15:00u 
juni: in overleg

Oefendagen buiten de lesweekends (optioneel):
Elke zondag van 14:15 - 15:30u.

Tarieven: 
Blok 1 - september t/m december: €280
Blok 2 - januari t/m maart: €210
Blok 3 - april t/m mei: €210

Lees ook de algemene voorwaarden.

ALGEMENE VOORWAARDEN LESSEN:

• De lessen zijn ingericht om als serie te worden gevolgd. Na aanmelding en betaling van het eerste blok wordt voor jou een plaats gereserveerd voor het hele seizoen (september t/m juni). Tussentijds opzeggen is alleen mogelijk aan het einde van een lesblok, met een opzegtermijn van 3 weken.

• Het tarief omvat de lessen, het gebruik van de studio op oefendagen en toegang tot het video- en audiomateriaal uit de lessen.

• Indien je (een deel van) een lesblok niet aanwezig kunt zijn, blijft het volledige bedrag verschuldigd, ongeacht de reden van verzuim. 

• Gemiste lessen kunnen worden gecompenseerd met losse technieklessen binnen hetzelfde blok: 1 techniekles per gemiste lesdag. Inhalen van gemist lesmateriaal kan aan de hand van de video- en geluidsopnames uit de les en tijdens de wekelijkse oefendag met groepsgenoten (alleen voor maandelijkse lessen).

• Video- en geluidsopnames uit de lessen zijn alleen bedoeld voor leerlingen van de desbetreffende les of cursus en mogen niet openbaar worden gemaakt (bijv. via facebook, youtube e.d.) of worden gedeeld met mensen die niet deelnemen aan de lessen.

• Als de docent genoodzaakt is een lesdatum te wijzigen en een deelnemer hierdoor niet aanwezig kan zijn, mag de gemiste les worden gecompenseerd met een techniekles (1 techniekles per gemiste lesdag).

• Restitutie van het lesgeld is in geen enkel geval mogelijk.

• Indien er als gevolg van COVID-19  geen groepslessen mogelijk zijn, zal de docent video's en online lessen aanbieden ter compensatie en waar mogelijk de studio beschikbaar stellen voor leeringen om alleen of in kleine groepjes te oefenen. 

* Deelnemers zijn verplicht om de geldende richtlijnen en adviezen omtrent COVID-19 op te volgen. De docent mag deelnemers die klachten of symptomen vertonen de toegang tot de studio ontzeggen. Restitutie van lesgeld in geval van ziekte of verzuim is niet mogelijk.

© Copyright 2020 Tamar Porcelijn

Set up a free website with Mobirise